Søkemotoroptimalisering (SEO)

SEO er å benytte metoder som fører til at en nettside oppnår bedre synlighet eller «ranking» på søkemotorenes resultatsider. Nettsider er ikke lette å finne ut av for en søkemotor. For at sider skal bli tilgjengelige må de kunne finnes av søkemotoren, de må ha en slik struktur at søkemotoren klarer å tolke dem. Cleandesk tilbyr SEO analyse og hjelper til med å implementere Search Engine Optimization.


Personvern 2018

Lurer dere på hvordan den nye personvernlovgivningen i 2018 vil påvirke deres virksomhet? Hvem er behandlingsansvarlig og hvem er databehandler ? Trenger deres virksomhet personvernombud ? Dere har kanskje mange spørsmål rundt dette. Vi har sertifiserte personvernombud via Datatilsynet . Vi kan bistå med kartlegging av deres bedrift og gjennomføre tiltak i henhold til den nye lovgivningen. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon!
Digitale medarbeiderundersøkelser

Det viktigste med medarbeiderundersøkelsen er å ta pulsen på virksomheten på en slik måte at alle får gi tilbakemeldinger på viktige områder, si sin mening og dermed bidra til å prioritere forbedringstiltak. Dersom det er gjort et solid håndverk i forkant og i gjennomføringen – er det stor sannsynlighet for at resultatene vil synes på bunnlinjen på sikt. Gjenta medarbeiderundersøkelsen for å måle og evaluere utviklingen. Vi kan hjelpe til med å sette opp en skreddersydd digital medarbeiderundersøkelse for akkurat deres bedrift!Presentasjonsfilm i form av animasjon

En virksomhet som vokser fort trenger gode verktøy, men ofte tillater ikke økonomien å investere i dyre løsninger . En animasjonsfilm kan være et solid verktøy i forbindelse med opplæring og virksomheten kan spare mye tid og penger på å ta i bruk en slik løsning. En presentasjonsfilm er også et meget godt salgsverktøy. Filmen kan på et pr minutter presentere hele virksomheten og bransjen på en effektiv og fengende måte . La oss sette i gang!

Trenger du et nettsted for din bedrift?

Vi bruker cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen. Vi samler inn informasjon om din brukeroppførsel, og vi kan også dele slik informasjon med våre partnere. Les mer om cookies.
Nettside fra 5000,-?