Søkemotoroptimalisering (SEO)

SEO er å benytte metoder som fører til at en nettside oppnår bedre synlighet eller «ranking» på søkemotorenes resultatsider. Nettsider er ikke lette å finne ut av for en søkemotor. For at sider skal bli tilgjengelige må de kunne finnes av søkemotoren, de må ha en slik struktur at søkemotoren klarer å tolke dem. Cleandesk tilbyr SEO analyse og hjelper til med å implementere Search Engine Optimization.


Personvern 2018

Lurer dere på hvordan den nye personvernlovgivningen i 2018 vil påvirke deres virksomhet? Hvem er behandlingsansvarlig og hvem er databehandler ? Trenger deres virksomhet personvernombud ? Dere har kanskje mange spørsmål rundt dette. Vi har sertifiserte personvernombud via Datatilsynet . Vi kan bistå med kartlegging av deres bedrift og gjennomføre tiltak i henhold til den nye lovgivningen. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon!
Digitale medarbeiderundersøkelser

Det viktigste med medarbeiderundersøkelsen er å ta pulsen på virksomheten på en slik måte at alle får gi tilbakemeldinger på viktige områder, si sin mening og dermed bidra til å prioritere forbedringstiltak. Dersom det er gjort et solid håndverk i forkant og i gjennomføringen – er det stor sannsynlighet for at resultatene vil synes på bunnlinjen på sikt. Gjenta medarbeiderundersøkelsen for å måle og evaluere utviklingen. Vi kan hjelpe til med å sette opp en skreddersydd digital medarbeiderundersøkelse for akkurat deres bedrift!Presentasjonsfilm i form av animasjon

En virksomhet som vokser fort trenger gode verktøy, men ofte tillater ikke økonomien å investere i dyre løsninger . En animasjonsfilm kan være et solid verktøy i forbindelse med opplæring og virksomheten kan spare mye tid og penger på å ta i bruk en slik løsning. En presentasjonsfilm er også et meget godt salgsverktøy. Filmen kan på et pr minutter presentere hele virksomheten og bransjen på en effektiv og fengende måte . La oss sette i gang!

We use cookies for statistics and to improve the user experience. We collect information about your user behavior and we may also share such information with our partners. Read more about cookies.