Velkommen til Cleandesk Support

Vi er her for å hjelpe deg.

img

Ofte stilte spørsmål

Hva er Cleandesk?

Cleandesk er et software selskap. Vi driver med webutvikling, hosting og utvikler applikasjoner for iOS og Android. Vi har også utviklet et sky-basert arbeidsverktøy spesialdesignet for styring av den daglige driften for servicebransjen og utleiebransjen. Programvaren er utformet med tanke på å effektivisere og automatisere bedriften. Vårt spesialprodukt er GuardNet, dette er en DDoS beskyttelse for ditt nettsted. Den fungerer som en omvendt proxy og er et filtreringsverktøy. Cleandesk leverer også skreddersydde produkter og tjenester.

Cleandesk produserer svært brukervennlig programvare som krever minimalt med opplæring. Vi er kontinuerlig oppdatert på programvareteknologien, arbeidsprosesser og forretningsmodeller. Våre oppdragsgivere skal oppleve innovasjon og raskere resultater. Cleandesk leverer sky-basert programvare på en mobil klar plattform.

For å lykkes med digitalisering, er topp sikkerhet helt grunnleggende. All data blir kryptert med BCrypt og lagret på en sky-server. Alle portaler er DDoS beskyttet. Backup gjøres daglig. Vi følger personvernlovgivningen til punkt og prikke.

Selv om Cleandesk er svært brukervennlig kan det være tilfeller hvor support er nødvendig. Vårt support system er innebygd i programvaren vi utvikler. Når et nytt produkt utvikles tilbyr vi kurs og opplæring. Våre konsulenter sørger for at enhver bruker får en optimal brukeropplevelse. Det er viktig for oss at Deres bedrift får dra full nytte av hver enkelt modul vi utvikler.

Cleandesk tilpasser og skreddersyr programvaren etter Deres behov. Vi innhenter dokumentasjon på Deres arbeidsrutiner og utvikler digitaliserte metoder for å effektivisere arbeidshverdagen. Det er ingen begrensninger i våre utviklingsevner, uansett hvor komplisert oppgavene Dere utfører er, vil vi garantere en forenkling i arbeidshverdagen.

Kontakt Oss

Henvend deg direkte til en spesialist med ditt spørsmål her.


Denne nettsiden og dens innhold er copyright © 2018 CleanDesk AS. Ved bruk av dette nettstedet er underlagt vårevilkår & betingelser og personvern. Bruk av Cookies.Admin